...nu fac campanie antifumat (but how i wished
)
aah...si nici reclama la Marlboro.... 
Moderator: robotika

)
aah...si nici reclama la Marlboro.... 

babutza scrie:^^
da` si daca le-ai gustat si nu le mai consumi...![]()
sau termini? 

..de asta chiar n-am auzit niciodata...

?
sweety
(jk, Geo
)sorry...nu m-am putut abtine...rautatea asta din mine... 

afrogeo scrie::l) si daca va spun ca odata iam furat dnei directoare o tigara Virginia Slims ceo sa ziceti?

gay sau nu lesbi sau nu tot om este ...
si fumeaza ce are chef...eu nu am auzit de tigari pentru gay, ar fii chiar culmea 

nu?

skipy scrie:NU MAI FUMEZ !!!!!!!!!!
mai bine zis: nu mai dau bani pe tigari
daca o faci, fa-o din vointa ta 

nu era nevoie de o ironie 

skipy scrie:adevarul e ca atunci cand vezi k cineva moare de cancer pulmonar si il stii de nush cati ani + era din generatie cu mine, esti manipulat

~***~ 

Angels fall first scrie:ca tot veni vorba ca o sa fiu rau....pazea..
tigarile sunt pt oamenii slabi care nu isi pot controla instinctele decat tragand din tigare ca sa se calmeze...caci fara devin "stresati, agitati"...the...circula un banc la un momentdat...nush daca o sa il intelegeti..dar ma veti contacta pe privat sa va trimit o schita...
"care e diferenta dintre o tigara si un car?
de car trag 2 boi..."
aveti putina demnitate in voi si lasativa..sau...complacetiva in ipotenta de a fi stapani pe viatza voastra (in ceea ce priveste fumatul, desigur)
oare de ce imi vine sa aprind o tigara...
si nu sunt fumatoare 

~***~ 

stiu ca o data ce ai coborat la metrou nu mai ai voie sa fumezi...

~***~ 

ce are tara? oamenii din tara asta sunt problema 

Angels fall first scrie:de ce a trebuit sa ma nasc in tara asta
doar din cauza unor fumatori sa spu asa...

Ice_flower scrie::| ce are tara? oamenii din tara asta sunt problema
Si dupa cunostiintele mele in curand nu o sa se mai fumeze deloc in locuri publice. Nici in restaurante, nici in cluburi, nici in baruri deci probabil nici in pasajul de la metrou.

...eu stiu? 

Ice_flower scrie::| ce are tara? oamenii din tara asta sunt problema
Si dupa cunostiintele mele in curand nu o sa se mai fumeze deloc in locuri publice. Nici in restaurante, nici in cluburi, nici in baruri deci probabil nici in pasajul de la metrou.
probabil fac baruri pentru fumatori si baruri pentru nefumatori...fiecare ce-si alege...aici asa e

emi K scrie:- Fumezi mult?
- Cam 30 de tigari pe zi. Daca fumez mai multe mi se face rau.
- Vezi? Daca ai fuma mai putine, te-ai simti mai bine si ai putea sa fumezi mai multe!

stefy*laura scrie:adik fumau in metrou?

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori